chrissblog.gp || one girl. one life. one blog. <3
navigation.

Home
Guestbook
About me
Check it
Anime

Awards

 
music.

 
termine.

Keine Termine

 
elite.




                  
 

 
chat.

 
site info.
Webmiss: Chriss/Kisara
Opened: 2010.05.
Thema: Blog
Design: Ao no Exorcist
Browser: Mozilla
Pixel: 1366*768

Email: Yahoo
URL: Click
 
visitors.
Indulás: 2011-07-12
 
log in or off.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
verseny.

 

 

 
Everything about me~

Philadelphia

2011.07.12. 16:55, Chriss

Nem szeretek se naplót, se blogot írni. Nem tudom, miért, valahogy nem az én stílusom. De annyi mondani valóm van, annyi minden történik velem, amiket egyszerűen nem tudok magamba folytani.
A minap Bettivel megnéztünk egy filmet. A címe: Philadelphia. Egy AIDS-es ügyvédről (Tom Hanks) szól, akit kirúgnak, mikor a felettesei megtudják, hogy homoszexuális, ráadásul még beteg is. Az ex-ügyvéd pedig bepereli a céget. A film nagyon jól bemutatja, hogy hogyan bánnak az emberek egymással, hogy hogyan löki ki a társadalom magából az elesetteket, a betegeket. És hogy ezek a szerencsétlenek, hogyan halnak meg, lassan, kínok közt, menthetetlenül.
Az ilyen filmek alatt az ember elgondolkodik, hogy igen, ez tényleg így van. Vajon én mit csinálnék ilyen helyzetben? És vajon én kitartanék a szeretett személy mellett a végsőkig, mint a filmben a férfi párja tette. Végig nézném, ahogy lassan, fájdalmakkal küzdve elhervad? Vagy én is ellökném magamtól? Netán próbálnék kitartani mellette, de nem sikerülne és az utolsó pillanatban, mikor tudom, hogy a legnagyobb szüksége lenne rám, mégis cserbenhagynám?
Az élet múlandó. Sose tudjuk, mikor ér véget. Néha mikor este elalszom, akaratlanul is eszembe jut, hogy mi van, ha reggel már nem ébredek fel? Bármi történhet. Sokszor hallottam már olyat, hogy valaki az egyik pillanatban még élte az életét, boldog volt és makkegészséges, a másikban pedig már halott. Vajon, ha nem ébrednék fel többet hiányoznék valakinek? Vagy menne az élet nélkülem tovább, hiszen én is csak egy voltam a sok közül. Vajon mi lehet Odaát? Milyen az élet, illetve a halál ott? Van-e egyáltalán ott valami?
Minden perc felbecsülhetetlen értékű, amit ebben a világban tölthetünk el. Olyan jó ilyenkor odabújni ahhoz, akit szeretsz. Ilyenkor minden perc óráknak tűnik, minden pillanat egy örökké valóságnak. Kettesben csak mi. Együtt. Örökké.
(2010. április 30., péntek)

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.01.03. 21:16
website promocio
Nagyon szep uzenet. En csak belebotlottam www.chrissblog.gportal.hu es azt akarta mondani, hogy en igazan elveztem bongeszese blogbejegyzesek. Elvegre leszek elofizeto a RSS feed, es remelem hamarosan ujra irsz!
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?